Judith de Jong
“Uit ervaring kennis delen, dat is wat mijn vak fantastisch maakt. Ik sta naast jou en spring bij waar jij het nodig hebt. Daar lig echt mijn kracht. Ik doorgrond de organisatie en weet welke financiële situatie, technische oplossing en veranderingen er nodig zijn om succesvol te kunnen opereren. Ik geef ondernemers het vertrouwen en laat ze de vleugels spreiden. “
 

We zijn erg gelukkig met het feit dat onze systemen nu goed samenwerken en onze financiële organisatie na 10 jaar eindelijk zo is ingericht dat het op orde is. We hebben weer vertrouwen in waar we mee bezig zijn. Keuzes kunnen weer met meer vertrouwen gemaakt worden, vanwege het hebben van de juiste informatie. Daar zijn we erg dankbaar voor.

– Hoi Pippeloi – Janneke Alder (directeur/eigenaar)

Het meest waardevolle wat Judith heeft bijgedragen aan de groei is het verzorgen van meetbare waardes zoals begrotingen, maandcijfers en vergelijkende cijfers, zodat wij konden navigeren en volgende strategische stappen konden nemen.

Daarnaast heeft ze tijdsbesparing, structuur, korte lijnen een procesverbeteringen op de administratie doorgevoerd waar we nog elke dag het gemak van ervaren.

– BTN de Haas – Wim Kwant (directeur/eigenaar)

Young
jouw Controle

Ik ben de supervisie, ik maak de organisatie bewust van kansen doormiddel van cijfers. Met mij als toegevoegde waarde binnen het team weet jij vanaf nu hoe jij moet groeien met jouw bedrijf.

Mijn
Werkwijze

De succesfactor tussen inzicht, groei en continuïteit.  Van inzicht naar groei, en met een realistisch marktbeeld de continuïteit garanderen. Dat is mijn werkwijze die vele ondernemers overzicht, controle en procesverbetering oplevert.

In 2018 en een gedeelte van 2019 heeft Judith de Jong ‘tijdelijk’ ingesprongen op zowel de inkoop als de financiële afdeling. Zij heeft met haar expertise en financiële kennis gezorgd dat zaken op rolletjes liepen, haar ondersteuning was essentieel. Daarnaast heeft ze een prominente rol gehad in de implementatie van een aantal automatiseringsproducten (bijv. Atrea en Numbers).

De ondersteuning en de projecten zijn op z’n eind gekomen en wij zijn Judith enorm dankbaar voor haar inzet.

– Christiaan Rolf – CFO Paragon Pet Products

Wil jij je vleugels spreiden?!

Continuïteit

Onderhoud uitvoeren. Een tijdelijke manager in control, die alles even weer goed zet en daar waar nodig bijsturing geeft voor de juiste richting. De check om toe te zien op efficiëntie, daar waar nodig het proces weer te optimaliseren en zo zeker weten dat de continuïteit is gewaarborgd. Kort samengevat,  jij hebt weer het overzicht en bent in control, jij durft en zet de juiste stappen zodat de gewenste groei wordt gerealiseerd.

Sta jij op uit je stoel en kom jij in beweging?!
Jij bent klaar
voor de toekomst

Blootleggen, alle plannen en stappen die je zet met je bedrijf beginnen met een goed realistisch beeld van welke stappen je financieel en procesmatig kunt gaan zetten. Met plezier beslissingen nemen kan alleen wanneer jij een helder en duidelijk beeld hebt van de status van jouw bedrijf zodat jij controle hebt over de toekomst.

Young In Control